Wednesday, September 14, 2022

Nástroj pro stahování usb/dvd pro Windows 10

Nástroj pro stahování usb/dvd pro Windows 10
Nahrál:Matt2133
Datum přidáno:15.02.2020
Velikost souboru:20.80 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:49815
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





Windows 10 USB Dvd Download Tool Zdarma ke stažení softwaru


Duben 03,  · Nástroj pro stahování DVD USB pro Windows poskytuje jednoduché pokyny k vytvoření spouštěcí verze operačního systému Windows. Potřebujete pouze soubor ISO a flash disk nebo DVD-R. Program vyžaduje, abyste provedli pouze několik kroků, a existuje několik fór, která vás celým procesem provedou.7/10() Dec 27,  · Stáhněte si Windows USB/DVD Download Tool pro Windows. Rychlé stahování nejnovějšího bezplatného softwaru! Stáhněte si nejlepší spouštěcí software USB, zaváděcí software z pevného disku USB a nástroj pro vytváření zaváděcích USB a vytvořte přenosný systém Windows 7, 8 a určitě se vám bude líbit 18. května  · Windows USB/DVD Tool je bezplatný nástroj od společnosti Microsoft spouštěcí jednotka Windows. Skvělá věc na nástroji pro stahování USB/DVD systému Windows je, že dokáže vytvořit zaváděcí jednotky USB i DVD. Nástroj automaticky




Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10


Co je nástroj pro stahování USB/DVD systému Windows


Před aktualizací si prostudujte stav informací o vydání systému Windows, kde najdete známé problémy, abyste se ujistili, že vaše zařízení není ovlivněno. Chcete-li začít, budete nejprve potřebovat licenci k instalaci systému Windows. Poté si můžete stáhnout a spustit nástroj pro vytváření médií. Další informace o použití nástroje naleznete v pokynech níže. Pokud instalujete Windows 10 do počítače se systémem Windows XP nebo Windows Vista nebo pokud potřebujete vytvořit instalační médium pro instalaci systému Windows 10 na jiný počítač, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10, viz Použití nástroje k vytvoření instalačního média Jednotka USB flash, DVD nebo soubor ISO k instalaci systému Windows 10 na jiném počítači níže.


Poznámka: Před instalací systému Windows 10 zkontrolujte, zda váš počítač splňuje systémové požadavky pro systém Windows. Doporučujeme také přejít na web výrobce počítače, kde naleznete další informace o aktualizovaných ovladačích a kompatibilitě hardwaru, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10. Po stažení a instalaci vás nástroj provede nastavením Windows 10 na vašem PC. Všechny edice Windows 10 jsou k dispozici, když vyberete Windows 10, kromě edice Enterprise. Další informace o edici Enterprise najdete v centru multilicenčních služeb. Chcete-li vytvořit instalační médium USB flash, postupujte podle těchto kroků Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 nebo DVD, které můžete použít k instalaci nové kopie Windows 10, provedení čisté instalace nebo přeinstalaci Windows Pokud máte Office nebo starší a rozhodnete se provést čistou instalaci Windows 10, budete muset najít kód Product Key Office, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10.


Tipy k nalezení kódu Product Key naleznete v části Najít kód Product Key sady Office nebo Zadejte kód Product Key pro vaši aplikaci Office. Vyberte jazyk, edici a bit nebo bit architektury pro Windows Po dokončení kroků k instalaci Windows 10 zkontrolujte, zda máte nainstalované všechny potřebné ovladače zařízení. Poznámka: Ovladače pro zařízení Surface lze nalézt na stránce Stáhnout ovladače a firmware pro Surface. Pokud se váš počítač nespustí automaticky z média USB nebo DVD, možná budete muset otevřít nabídku spouštění nebo změnit pořadí spouštění v nastavení BIOS nebo UEFI vašeho počítače. Chcete-li otevřít spouštěcí nabídku nebo změnit pořadí spouštění, budete obvykle muset stisknout klávesu jako F2, F12, Delete nebo Esc ihned po zapnutí počítače. Pokyny pro přístup k nabídce spouštění nebo změnu pořadí spouštění počítače naleznete v dokumentaci dodané s počítačem nebo na webu výrobce. Nástroj pro stahování usb/dvd pro Windows 10 nevidíte mediální zařízení USB nebo DVD uvedené v možnostech spouštění, možná budete muset požádat výrobce počítače o pokyny Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 dočasně zakázat zabezpečené spouštění v nastavení systému BIOS.


Pokud změna spouštěcí nabídky nebo pořadí nefunguje a váš počítač se okamžitě spustí s operačním systémem, který chcete nahradit, je možné, že se počítač úplně nevypnul. Chcete-li zajistit úplné vypnutí počítače, vyberte tlačítko napájení na přihlašovací obrazovce nebo v nabídce Start a vyberte možnost Vypnout. Pokud jste si stáhli soubor ISO pro Windows 10, soubor se uloží místně do vybraného umístění. Pokud máte v počítači nainstalovaný program pro vypalování disků DVD od jiného výrobce, který chcete použít k vytvoření instalačního disku DVD, může se tento program otevřít tak, že přejdete do umístění, kde je soubor uložen, a poklepete na soubor ISO nebo pravým tlačítkem myši klikněte na soubor ISO, vyberte Otevřít pomocí a vyberte preferovaný software pro vypalování DVD. Pokud chcete k vytvoření instalačního DVD použít Windows Disk Image Burner, přejděte do umístění, kde je uložen soubor ISO. Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor ISO a vyberte Vlastnosti. Na kartě Obecné klikněte na Změnit a vyberte Průzkumník Windows pro program, který chcete použít k otevření souborů ISO, a vyberte Použít.


Poté klikněte pravým tlačítkem na soubor ISO a vyberte možnost Vypálit obraz disku. Pokud chcete nainstalovat Windows 10 přímo ze souboru ISO bez použití disku DVD nebo flash disku, můžete tak učinit připojením Nástroj pro stahování usb/dvd pro Windows 10 soubor. Tím se provede upgrade vašeho aktuálního operačního systému na Windows Stáhnout Windows 10 Před aktualizací si prostudujte stav informací o vydání Windows, kde najdete známé problémy, abyste se ujistili, že vaše zařízení není ovlivněno. Windows 10 November Update Pomocník s aktualizací vám může pomoci s aktualizací na nejnovější verzi Windows Chcete-li začít, klikněte na Aktualizovat nyní. Aktualizovat nyní Ochrana osobních údajů. Vytvoření instalačního média Windows 10 Chcete-li začít, musíte mít nejprve a Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 k instalaci nástroje Windows Download nyní Ochrana osobních údajů.


Vyberte nástroj Stáhnout a vyberte Spustit. Chcete-li spustit tento nástroj, musíte být správcem. Na stránce Licenční podmínky, pokud souhlasíte s licenčními podmínkami, vyberte Přijmout. Na stránce Co dělat Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 chci dělat? vyberte možnost Upgradovat tento počítač nyní a poté vyberte Další. Vaše kopie Windows 10 se později automaticky aktivuje pomocí vaší digitální licence. Vyberte Změnit, co chcete ponechat, chcete-li nastavit, zda chcete zachovat osobní soubory a aplikace nebo Ponechat pouze osobní soubory nebo zvolit neponechat nic během upgradu. Instalace systému Windows 10 může nějakou dobu trvat a váš počítač se několikrát restartuje.


Před stažením nástroje se ujistěte, že máte: Poskytovatel internetových služeb může účtovat poplatky za připojení k internetu. Dostatek datového úložiště na počítači, USB nebo externím disku pro stahování. Prázdný USB flash disk s Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 alespoň 8 GB místa nebo prázdnou vypalovačku DVD a DVD, pokud chcete vytvořit médium. Doporučujeme použít prázdné USB nebo prázdné DVD, protože veškerý obsah na něm bude smazán. Při vypalování DVD ze souboru ISO, pokud vám bude sděleno, že obraz disku je příliš velký, budete muset použít Dual Layer DL DVD Media. Zkontrolujte několik věcí na počítači, kam chcete nainstalovat bitový nebo bitový procesor CPU Windows. Chcete-li to zkontrolovat na svém počítači, přejděte do části Informace o počítači v Nastavení počítače nebo Systém v Ovládacích panelech a vyhledejte Typ systému.


Požadavky na systém. Ujistěte se, že PC Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 systémové požadavky pro Windows Doporučujeme také navštívit webovou stránku výrobce PC, kde najdete další informace o aktualizovaných ovladačích a kompatibilitě hardwaru. Jazyk Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 Okna. Při instalaci systému Windows budete muset zvolit stejný jazyk. Chcete-li zjistit, jaký jazyk aktuálně používáte, přejděte do části Čas a jazyk v nastavení počítače nebo Oblast v Ovládacích panelech. Edice Windows. Měli byste také zvolit stejnou edici systému Windows. Chcete-li zjistit, jakou edici aktuálně používáte, přejděte do části Informace o počítači v Nastavení počítače nebo Systém v Ovládacích panelech a vyhledejte edici Windows. Další informace najdete v centru multilicenčních služeb. produkty Microsoft Office.


Pokud jste si právě zakoupili nové zařízení, které obsahuje Office, doporučujeme uplatnit instalaci Office před upgradem na Windows Chcete-li uplatnit svou kopii Office, přečtěte si téma Stažení a instalace Office HomePersonal nebo University do počítače. Další informace najdete v části Jak upgradovat na Windows 10 na nových zařízeních, která obsahují Office Použití nástroje k vytvoření instalačního média: Vyberte Stáhnout nástroj nyní a vyberte Spustit. Pokud souhlasíte s licenčními podmínkami, vyberte Přijmout. vyberte Vytvořit instalační médium pro jiný počítač a poté vyberte Další. Připojte prázdný USB flash disk s alespoň 8 GB místa. Veškerý obsah na flash disku bude smazán. ISO soubor. Uložte soubor ISO do počítače, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10, který můžete použít k vytvoření DVD. Po stažení souboru můžete přejít do umístění, kde je soubor uložen, nebo vybrat možnost Otevřít vypalovačku DVD a podle pokynů soubor vypálit na disk DVD.


Další informace o použití souboru ISO, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10, viz Další způsoby použití souboru ISO k instalaci systému Windows 10 níže. Po vytvoření instalačního média jej použijte podle níže uvedených kroků. Připojte USB flash disk nebo vložte DVD do počítače, kam chcete nainstalovat Windows Restartujte počítač. Na stránce Instalace systému Windows vyberte jazyk a čas, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10, a předvolby klávesnice a poté vyberte Další. Vyberte Instalovat Windows, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10. Připojení souboru ISO: Přejděte do umístění, kde je soubor ISO uložen, klikněte pravým tlačítkem na soubor ISO a vyberte Vlastnosti.


Na kartě Obecné klikněte na Změnit… a vyberte Průzkumník Windows pro program, který chcete použít k otevření souborů ISO, a vyberte Použít. Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor ISO a vyberte možnost Připojit. Poklepáním na soubor ISO zobrazíte soubory v něm. Poklepejte na nastavení. exe pro spuštění instalace systému Windows 10. Přihlaste se do centra multilicenčních služeb a stáhněte si edice Enterprise. Přihlaste se ke svému předplatnému na portálu MSDN pro stahování MSDN. Navštivte web Windows Insider a stáhněte si sestavení Insider Preview. Navštivte stránku Download Academic Products, kde je vyžadován produktový klíč edice Education. Další možnosti stahování Přihlaste se do centra multilicenčních služeb a stáhněte si edice Enterprise. Přihlaste se ke svému předplatnému na portálu Visual Studio Subscriptions pro dostupné stahování.


Poskytněte zpětnou vazbu Vyberte prosím možnost. Prosím vyberte možnost. Děkujeme za váš cenný příspěvek.


Přečtěte si více




filmy zdarma bez stahování


Restartujte počítač. MiniTool Partition Wizard je takový nástroj. Prozkoumejte obsah omezený ve vaší oblasti Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10 z různých důvodů a anonymně surfovat po internetu zip Nebo můžete přejít na tuto stránku a stáhnout si, pokud se výše uvedená adresa URL pro stahování zip změnila. exe Přečtěte si také: 8 nejlepších nástrojů pro formátování USB disku nebo jak formátovat USB flash disk chráněný proti zápisu USB Flash Drive nefunguje umírá Když váš flash disk nelze opravit pomocí výše uvedených nástrojů pro obnovu flash disku, zde jsou některé další užitečné informace pro vás, Nástroj pro stahování usb/dvd pro windows 10. Při instalaci systému Windows budete muset zvolit stejný jazyk. Informace o tom, jak změnit pořadí spouštění jednotek v systému BIOS, naleznete v dokumentaci k počítači.

No comments:

Post a Comment