Friday, September 16, 2022

Lataa ilmainen Play-kauppasovellus

Lataa ilmainen Play-kauppasovellus
Lähettäjä:Serozzney
Lisäyspäivämäärä:18.12.2018
Tiedoston koko:28.24 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:21720
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Lataa Google Play Androidille - Ilmainen - 8 PR


Play Kaupan sovellus Lataa ilmainen lataus – Google Play, APKPure, VidMate ja monet muut ohjelmat 30. joulukuuta  · Kyllä, Play Kaupan sovelluksen lataus on ilmainen, ja monet Play Kaupan sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi. Play Kauppa -sovelluksessa on myös maksullisia ostoksia, kun ne on ladattu. Voinko ladata Google Play -kaupan Tizen-käyttöjärjestelmässä. Google Play Kauppa -sovellus toimii Android-puhelimissa. Jotta voit oppia lataamaan ja asentamaan Google Apps -sovelluksen ja pelaamaan 2. joulukuuta  · Google Play Kaupan avulla voit ladata ilmaisia ​​Android-pelejä, sovelluksia ja musiikkia puhelimeesi helposti. Koska se toimii täysimittaisena viihdekeskuksena, sinun ei tarvitse etsiä muita sovellusmarkkinoita.8/10 (K)




Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi


Synkronoi elämäsi sovellusten kanssa


Monet yritykset myyvät Android-puhelimia ilman Googlen kauppaa ja yleensä korvaavat sen omalla ratkaisullaan. Onko Google Play Kauppa ilmainen. Kyllä, Play Kaupan sovelluksen lataus on ilmaista, ja monet Play Kaupan sovelluksista ovat ladattavissa ilmaiseksi. Play Kauppa -sovelluksessa on myös maksullisia ostoksia, kun ne on ladattu, Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi. Voinko ladata Google Play -kaupan Tizen-käyttöjärjestelmässä. Google Play Kauppa -sovellus toimii Android-puhelimissa, Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi. Jotta voit oppia lataamaan ja asentamaan google-sovelluksia ja Play-kauppaa Huawei P40 Lite-, P40- ja P40 Pro -matkapuhelimeen. Tämän sovelluksen avulla ihmiset pääsevät käyttämään kaikkia virallisen myymälän sovelluksia, puhumattakaan musiikista ja e-kirjoista.


Lisäksi, kun olet asentanut sovelluksen, kauppa jatkaa sen päivittämistä lataamalla uusimman version virallisista palvelimista. Ei ole suoraa tapaa ladata ja asentaa Google Play Kauppa kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen. Ei ole aitoa tapaa ladata ja käyttää Play Kauppaa kannettavallasi tai henkilökohtaisilla tietokoneillasi. Google Play Kauppaan pääsemiseksi tarvitsemme Android-emulaattorin, joka simuloi tietokoneesi Android-laitteita. Sinun tarvitsee vain rauhoittua ja seurata täällä annettuja ohjeita. Huawei P40 -sarjan älypuhelimessa ei ole esiasennettuna Google-sovelluksia: ei Play Kauppaa, ei Gmailia, ei YouTubea ja kaikkea muuta. Aluksi ajateltiin, että tämä on suuri ongelma käyttäjille, jotka tekisivät sen Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi pystyä asentamaan kaikki Google Play Kaupasta löytyvät sovellukset ja pelit, mutta kuten olimme kuvitelleet, tämä raja voidaan ohittaa erittäin helposti Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi nopea tapa.


Google Mobile Services GMS:n asentaminen Huawei HMS -älypuhelimiin edellyttää seuraavia asioita ja tiedostoja:. Huawei-älypuhelin ilman Google Appsia jo määritettynä ja päällä Type-C USB-tikku tai Type-C USB-tikku OTG-kaapelilla, löydät niitä kymmeniä Amazonista Lataa tämä TÄÄLTÄ. Kun olet ladannut, sinun on purettava se tietokoneesi työpöydältä Windowsilla tai Macilla ei ole merkitystä ja ladata 2 kansiota muistiin, jotka sitten liitetään USB:n kautta puhelimeesi, Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi. Salasanana käytä: firlando Jos menet Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi näytössä nyt löydät kaksi edellisen vaiheen lopussa mainitsemamme sovellusta. Nyt sinun on suoritettava sarja vaiheita, joihin sinun on kiinnitettävä paljon huomiota:.


Huomaat, että tämä sovellus vaatii paljon käyttöoikeuksia: tämä on välttämätöntä, jotta Google-sovellukset voidaan asentaa oikein. Jatka napsauttamalla Aktivoi-painiketta myöntääksesi järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet ohjelmaan, ja paina sitten sinistä painiketta. Poistu sovelluksesta 2. palaa tiedostonhallintaan ja asenna viides tiedosto ja kuudes tiedosto 3. Siirry nyt kohtaan Asetukset, Käyttäjät ja tilit, Lisää tili, Google ja määritä sähköpostiosoitteesi 4. palaa tiedostonhallintaan ja asenna seitsemäs tiedosto 5. palaa aloitusnäyttöön ja yritä avata Play Kauppa. Se voi aiheuttaa virheitä, jos käynnistys epäonnistuu, yritä uudelleen useita kertoja, muuten käynnistä älypuhelin uudelleen 6. Kun olet käynnistänyt uudelleen, tarkista, että Play Kauppa käynnistyy ja latautuu. Se voi kestää jopa 2 minuuttia. Napsauta Yritä uudelleen useita kertoja 7. Kun Play Palvelut on ladattu, virheitä saattaa ilmestyä, siirry kohtaan Asetukset, Sovellus, Sovellus ja paina kolmea yllä olevaa pistettä. Näytä sitten järjestelmäprosessit. etsi Google Play -palveluista, avaa se, paina Finish useita kertoja, kunnes se on napsautettava, ja sitten Poista asennus 9.


poistu ja palaa tiedostonhallintaan ja asenna kahdeksas tiedosto GMS Core Mod 1 avaa Play Kauppa uudelleen tarkistaaksesi, että se toimii oikein, virheiden pitäisi jatkua Play-palvelut. Siirry kohtaan SettingsAppsApps ja paina kolmea pistettä yläreunassa. Näytä sitten järjestelmäprosessit etsi Google Services Framework ja avaa se, paina Muisti, sitten Tyhjennä välimuisti ja sitten Tyhjennä tiedot. avaa Play Kauppa uudelleen tarkistaaksesi, että se avautuu oikein, tässä vaiheessa Play Palveluiden virheilmoitusten olisi pitänyt kadota. Aseta puhelin lentokonetilaan. etsi Google Play Palvelut ja avaa se. Napsauta ensin Valmis ja sitten Poista asennus; Palaa File Manageriin ja asenna yhdeksäs tiedosto GMS Core Mod 2 ; Käynnistä älypuhelin uudelleen ja irrota sovitin USB-tikulla OTG-kaapelilla; Kun aktivoit uudelleen, poista lentokonetila käytöstä.


Jos Play-palvelujen ilmoitusvirhe näkyy edelleen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi, luultavasti jotain meni pieleen toimenpiteen aikana, älä huoli. Ratkaisua varten sinun on:. siirry kohtaan Asetukset, Sovellukset, sitten Sovellukset ja napsauta näiden sovellusten loppuun ja poistaminen Play Store -sovellus ladata ilmaiseksi järjestys:. avaa tässä vaiheessa Tiedostonhallintasovellus ja asenna peräkkäin nämä kolme sovellusta: 34ja 7 ; 3. tämän jälkeen toista menettely edellisen oppaan kohdasta 5. SKANNAA KOODIlataukset Päivitetty: 29. syyskuuta, seuraa RSS:n kautta. Jos huomaat loukkauksia tai tekijänoikeuksia, ota meihin yhteyttä osoitteella [email protected].


com, asianmukaisiin toimiin ryhdytään välittömästi. Ilmaista Corel Draw X4:ää ei voi asentaa Windowsiin


Lue lisää




gif maker lataus


Google Inc. Huhtikuu Videon, äänen ja kuvan purkaminen PowerPointista 30. huhtikuuta[Ratkaistu] SD-kortinlukija ei toimi Windows 10:ssä 17. huhtikuutaPlay Store -sovellus ladata ilmaiseksi, YouTube-videoiden lataaminen VLC:llä Huhtikuu 10 Kopioi ja liittäminen ei toimi Windows 10:ssä, kuinka korjata huhtikuu 03 Katso lisää. Pidän Play Store -sovelluksesta. Huhtikuu Se on Totta! Suositellut tarinat. 25. syyskuuta iPhonen päivittäminen iOS 12:een ilman Wi-Fi-yhteyttä 21. syyskuuta ,

No comments:

Post a Comment