Friday, August 5, 2022

Parhaat fontit ilmaiseksi

Parhaat fontit ilmaiseksi
Lähettäjä:Ksulanz
Lisäyspäivämäärä:18.05.2015
Tiedoston koko:46.39 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:30115
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Ilmaiset fontit ja suositut lataukset Wordille | FontSpace


Lataa ilmaisia ​​fontteja Windowsille ja Macille. Fontit on järjestetty luokkiin, kuten kalligrafia, käsiala, käsikirjoitus, sans serif ja muut Suosituimmat kirjasimet - Sivu 1 of Reachine Script -. julkaisussa: Calligraphy, Fancy, Script. Remachine Script - Måns Grebäck. Appelsiinimehu -. julkaisussa: Sarjakuva, 3D. Appelsiinimehu - Brittney Murphy. Elokuva -. in: Kalligrafia 28. tammikuuta  · Parhaat kirjasimet Ilmainen lataus Fontit Suunnittelu Blogi Hienot kirjasimet Ilmaiset fontit Lataa Parhaat kirjasimet Ilmainen lataus. Lähde: Blogger.com Siellä se on ykkönen valikoimastamme parhaista ilmaisista kirjasimista graafisille suunnittelijoille Hallo Sans Free -kirjasimilla. Tässä viestissä olemme keränneet joitain parhaista ilmaisista kirjasimista suunnittelijoille




parhaat fontit ilmaiseksi


Ilmaiset Sans Serif -fontit


Blogitietojen visualisointi. Uusille suunnittelijoille, parhaat fontit ilmaiseksi, tai joku yrittää vain luoda grafiikkaa, joka voi olla heti ylivoimainen. Varmistaaksemme, että kaikki löytävät etsimänsä, keräsimme näyttöfontteja, serif-fontteja, sans-serif-fontteja ja jopa joitain käsinkirjoitettuja kirjasimia. ALOITA LUOMINEN ILMAISEKSI. HANKI ILMAISIA FONTTISI. Abril Fatface on raskas fontti, joka hyödyntää erittäin ohuita serif-fontteja luodakseen nopeasti mielenkiintoisen kontrastin. Tämä ilmainen serif-fontti on saanut inspiraationsa erilaisista kirjasimista, joita on käytetty luovissa mainosjulisteissa. Jokaisen kirjaimen paksut vedot varmistavat, että sisältösi kiinnittää periaatteessa jokaisen lukijan huomion. Suosittelen vain Abril Fatfacen käyttöä näyttö- tai otsikkofontina.


Liian paljon tätä fonttia käyttävän tekstin lukeminen voi olla työlästä. Lisäksi, koska se on saanut inspiraationsa todellisista aiemmin käytetyistä kirjasintyypeistä, voit käyttää tätä ilmaista fonttia herättämään nostalgisia visioita menneisyydestä. HANKI TÄMÄ ILMAINEN FONTTI. Alex Brush on jyrkässä vastakohtana edelliselle kirjasimelle, TypeSETitin luoma ilmainen käsinkirjoitusfontti. He käyttivät aikaa varmistaakseen, että tämän kirjasimen jokainen osa oli suunniteltu luettavuutta ajatellen. Jokaisen viivan juoksevat rivit erottuvat muista tämän luettelon ilmaisista fonteista. Suosittelen käyttämään tätä ilmaista kirjasinta otsikkofontina luovissa harrastuksissa ammattimaisemman asetuksen sijaan.


Tämä fontti toimisi hyvin esimerkiksi hienossa kutsussa, mutta ei palkkausjulisteessa. Jos yhdistät sen yksinkertaiseen sans serif -fonttiin, grafiikkaan lisätään paljon huomiota herättävää kontrastia. Jos tarvitset suuren lihavoitun fontin, Archivo Black saattaa olla täydellinen projektiisi. Jotkut muut ilmaiset lihavoitu fontit sopivat jompaankumpaan, parhaat fontit ilmaiseksi, mutta tämä fontti tasapainottaa molemmat ideat hienosti. Joten jos sinun täytyy jakaa juliste verkossa ja ripustaa se seinälle, suosittelen tämän sans serif -fontin käyttöä. Suunnittelijat loivat tämän fontin käytettäväksi otsikoissa ja otsikoissa, parhaat fontit ilmaiseksi, joten yritä käyttää sitä vain näissä skenaarioissa.


Muutoin leipätekstisi on lähes lukukelvoton. Sillä on paljon samoja suunnitteluominaisuuksia ja samoja tavoitteita kuin sen kiukkuisen serkkunsa kanssa, mutta se on hieman helpompi silmälle. Lisäksi suunnittelijat halusivat, että tätä fonttia käytetään sekä printissä että näytöissä, parhaat fontit ilmaiseksi. Voit yhdistää sen Archivo Blackin kanssa saadaksesi mielenkiintoisen yhdistelmän otsikkofontteja tai valita yksinkertaisen ilmaisen sans serif -fontin, kuten Barlow tai Roboto. Arial on yksi ensimmäisistä digitaalisista fonteista, joista tuli todella suosittu sen jälkeen, kun se luotiin IBM:lle ja lisättiin uskomattomaan määrään varhaisia ​​tietokoneita osana Windows 3:a. Sittemmin olet luultavasti nähnyt tämän fontin melkein jokaisessa tekstinkäsittelyohjelmassa, taulukkolaskentatyökalussa tai suunnitteluohjelmassa. Teknisesti Arial ei ole ilmainen kirjasin, kuten jotkut muut tässä luettelossa, mutta voit käyttää sitä ilmaiseksi missä tahansa mallissasi Venngagella. Voit esimerkiksi aloittaa tämän modernin pitch deck -mallin luomisen ja vaihtaa fontin Heebosta Arialiksi:.


LUO TÄMÄ MALLI. Tämän fontin suunnittelijat yrittivät luoda vähemmän mekaanisen fontin ja siirtyä pois menneisyyden jäykistä digitaalisista kirjasintyypeistä, parhaat fontit ilmaiseksi. Tämän ilmaisen kirjasimen jokainen käyrä ja viiva auttaa tekemään tästä tavoitteesta totta. Suosittelen Arial-fonttien käyttöä ansioluetteloiden esityksissä ja raporteissa. Tai pohjimmiltaan missä tahansa, jossa haluat käyttää ammattimaista fonttia pienellä tyylillä. Arimo on yksi niistä ilmaisista fonteista, joka luotiin käytettäväksi Arialin tilalle, jotta voit helposti jakaa asiakirjoja useille eri alustoille. Joten jos haluat jakaa PDF-tiedostoja tai muuta parhaat fontit ilmaiseksi erityyppisissä tietokoneissa Arimo saattaa olla hyvä Arialin korvike. Voit ladata tämän fontin ja lähettää sen Venngageen osana Brand Kitiäsi, jotta voit myöhemmin käyttää sitä mihin tahansa malliisi:. Kuten näette, molemmilla fonteilla on paljon samoja ominaisuuksia, ja paljaalla silmällä voi olla vaikea erottaa niitä toisistaan.


Kuten Arialin kanssa, suosittelen Arimon käyttöä parhaat fontit ilmaiseksi fontti ammattiasetuksissa body-fontina. Slab serif -fontti on kirjasintyyppi, joka käyttää suurempia lohkomaisia ​​serifejä jokaisessa kirjaimessa. Ne ovat ilmeisesti samanlaisia ​​kuin tavalliset serif-fontit, mutta serifit ovat paljon geometrisempia. Se tuntuu menneisyyden fontilta, joka on päivitetty myös nykyaikaisiin näyttöihin ja grafiikkaan. Suosittelen Arvon käyttöä vahvana otsikkona nykyaikaisessa julisteinfografiikassa tai muussa digitaalisessa grafiikassa. Sinä pystyt parhaat fontit ilmaiseksi se vain body-fonttina parhaat fontit ilmaiseksi olla käyttämättä sitä muutamaa riviä pidempään. Jos luulit, että Alex Brushilla on liikaa kukoistusta, Barcelony on loistava ilmainen kirjasinkorvike. Barcelony on yksilinjainen kirjoitusfontti, jonka voit alkaa käyttää ilmaiseksi. Yksilinjaiset kirjasintyypit ovat pohjimmiltaan kirjasimia, joissa jokaisen kirjaimen viiva on saman paksuinen.


Tämä kirjasin erottuu mielestäni paljon, koska useimmat käsinkirjoitus- tai kirjoitusfontit eivät yleensä ole yksilinjaisia. Mielestäni tämän tyyppisten fonttien avulla voit lisätä grafiikkaan oikkua ilman, että se tuntuu liian epäammattimaiselta. Tämän fontin suunnittelija sanoo, että se voi olla sekä tyylikäs että rento samaan aikaan, parhaat fontit ilmaiseksi, joka mielestäni tukee myös ajatuksiani. Tämän tyyppistä ilmaista fonttia tulisi käyttää hauskana otsikkofontina ja pienemmille tekstille julisteissa, kutsulogossa tai muussa luovassa projektissa. Suunnittelija käytti monissa Kalifornian valtatiekylteissä ja muissa julkisissa kylteissä olevaa fonttia inspiraationa tälle ilmaiselle kirjasimelle. Barlowia voidaan käyttää hauskuuden ja vapauden tunteen herättämiseen, lähinnä sen vuoksi, mistä se saa inspiraationsa.


Se on kuitenkin täydellinen sekä otsikoille että leipäteksteille julisteissa, infografiikassa ja blogien otsikoissa. Cabin on yksi suosikkini ilmaisista fonteista, joita voi käyttää sekä otsikko- että leipäkirjasimena. Se on ilmainen sans serif -fontti, joka saa inspiraationsa monista klassikoista parhaat fontit ilmaiseksi fontteja, mutta modernia vetovoimaa. Pidän todella siitä, kuinka tämä fontti sekoittaa hyvin lineaarisia pystysuuntaisia ​​viivoja pyöristetyillä viivoilla luodakseen mielenkiintoisen kontrastin jokaiseen kirjaimeen. Cabin on erittäin puhdas fontti, jota uskon voivan käyttää sekä ammattimaisissa että arkipäiväisissä olosuhteissa. Lisää se kuukausiesittelyyn luovaan infografiikkaan tai vuosiraporttiisi ja olet hyvällä paikalla tällä mielenkiintoisella ilmaisella kirjasimella. Cantrarell on ilmainen sans serif -kirjasin, jonka Dave Crossland loi osana master-ohjelmaa.


Sitä voidaan käyttää myös fyysisiin asiakirjoihin parhaat fontit ilmaiseksi julisteita, mutta se toimii parhaiten verkkosivustolla tai digitaalisessa suunnittelussa. Suosittelen tätä upeaa fonttia kaikille, jotka etsivät modernia mutta suhteellisen ohutta fonttia grafiikkaan. Kokeile käyttää Cantarellia otsikkofontina ja yhdistä se yksinkertaiseen sans serif -fonttiin, kuten Roboto tai Oxygen. Cardo on David Perryn suunnittelema klassinen serif-fontti, joka tuntuu heti menneisyydestä. Mutta se tuntuu myös kotoisalta digitaalisilla näytöillä, kuten näet yllä olevasta esimerkistä. Ilmainen fontti luotiin, jotta tutkijat voisivat käyttää klassista fonttia digitaalisessa maailmassa. Siinä on kaikki tarvittavat ligatuurit, vanhan koulun numerot ja paljon muuta, mikä auttaa erottamaan sen joistakin muista moderneista fonteista. Canrdo on loistava otsikkofontti, mutta hämmästyttävän välilyönnistä ja ladontasta johtuen sitä voidaan käyttää myös body-fonttina.


Jos aioin käyttää tätä serif-kirjasintyyppiä, tekisin siitä luultavasti otsikkofontin ja yhdistäisin sen ilmaisen sans serif -kirjasimen kanssa, kuten Montserrat. Kahden hyvin erilaisen fontin välinen kontrasti auttaa otsikkoa erottumaan välittömästi. Tämä ilmainen fontti perustuu noin vuosia vanhaan kirjasintyyppiin. Alkuperäinen, Garamond, saa paljon inspiraatiota klassisista roomalaisista kirjasintyypeistä, ja voit nähdä ne vaikutteet myös EB Garamondissa. Kuten Cardon kanssa, tätä klassista ilmaista serif-fonttia voidaan käyttää otsikko- tai leipäfonttina malleissasi. Exo erottuu ehdottomasti joukosta muutaman klassisen fontin tarkastelun jälkeen. Toisin kuin EB Garamond, tämä kirjasintyyppi näyttää siltä kuin se olisi luotu toiselle planeetalle. Näyttää myös siltä, ​​että tämä ilmainen fontti olisi voitu lähettää takaisin tulevaisuudesta. Liian pyöristetyt kirjaimet näyttävät kotonaan tietokoneen näytöllä ja jopa koodilta. Itse asiassa, jos Matrix tislattiin fontiksi, se saattaa olla Exo! Yhdistä se toiseen upeaan sans serif -fonttiin, kuten Roboto tai Roboto Slab, jotta grafiikkasi tuntuu erittäin modernilta.


Heebo on ilmainen sans serif -fontti, jonka Meir Sadan ja heidän tiiminsä ovat luoneet tavoitteenaan tuoda heprealaisia ​​merkkejä erittäin kuuluisaan Roboto-fonttiin. Ainoa todellinen ero näiden kahden fontin välillä on, että se on olemassa parhaat fontit ilmaiseksi tyhjä väli jokaisen kirjaimen ylä- ja alapuolella Heebossa. Toisin sanoen, parhaat fontit ilmaiseksi, Roboton linjakorkeus on paljon pienempi kuin Heebon. Inknut Antiqua on yksi tämän luettelon ainutlaatuisimmista fonteista, ja typografian ystävät näyttävät rakastavan sitä. Se luotiin käytettäväksi kirjasintyyppinä kirjoissa ja pitkässä kirjallisuudessa.


Tämä hämmästyttävä ilmainen kirjasin muistuttaa minua monista kalligrafiafonteista, joita olen parhaat fontit ilmaiseksi oppia takaisin päivällä. Jos päätät käyttää tätä klassista serif-fonttia grafiikassa, yritä käyttää sitä vain otsikkofontina. Jokaisen kirjaimen paksut vedot ja koristelut tekevät siitä hieman vaikeaa lukea muutamaa lausetta pidempään. Yhdistä se järjettömään fonttiin, kuten Montserrat tai Rubik, jotta saat huomion jokaisen kirjaimen hämmästyttävän vedon kanssa. Karla on erittäin omituinen fontti, kun käytät aikaa jokaisen kirjaimen katsomiseen. Suosittelen käyttämään tätä ainutlaatuista fonttia kaikissa grafiikoissa, joihin haluat lisätä hieman piristystä tai eksentrisyyttä. Vaikka ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​​​että voit käyttää sitä ammattigrafiikassa, jokaisen kirjaimen epätasainen väli saattaa saada sen tuntumaan hieman sopimattomalta raportissa tai asiakirjassa.


Laton luojan mukaan se oli alun perin suunniteltu isolle asiakkaalle, joka päätti mennä toiseen suuntaan. Joten he päättivät julkaista sen yleisölle ilmaiseksi. Rakastan yhdistelmää parhaat fontit ilmaiseksi iso alkukirjain parhaat fontit ilmaiseksi ja pyöristetympiä pieniä kirjaimia. Kokemukseni mukaan Latoa käytetään pääasiassa body-fonttina, pääasiassa e-kirjasinfografiassa ja muussa digitaalisessa grafiikassa. Tämä suosittu sans serif -fontti voidaan yhdistää joihinkin lihavoituihin otsikkofontteihin, kuten Playfair Display, Libre Baskerville tai Vollkorn. Tai sitä voidaan käyttää muiden vastaavien ilmaisten fonttien, kuten Roboto tai Open Sans, kanssa. Inspiroitunut Baskerville-nimisestä fontista, joka luotiin vuonna parhaat fontit ilmaiseksi, Libre Baskerville on klassinen serif-fontti, joka on optimoitu nykypäivään.


Lue lisää




Lopullinen fantasy xv PC-lataus


Metropoli parhaat fontit ilmaiseksi tarvitsemasi workhorse sans-serif -kirjasinperhe. Tämä sanaton kirjasinperhe on yksinkertainen ja tehokas. Tämä on ainutlaatuinen fonttipari, jota voit käyttää erilaisissa suunnitteluprojekteissasi. Käsinkirjoitetut fontit jäljittelevät todellista käsialaa, jolloin ne näyttävät aidolta, parhaat fontit ilmaiseksi, intiimi ja klassinen. Proza Libre on avoimen lähdekoodin versio fontista Proza, joka minun olisi pitänyt ymmärtää. Blogi Lue artikkelimme ja oppaamme. Ilmaiset graffitifontit Haluat lisätä urbaania reunaa seuraavaan projektiisi?

No comments:

Post a Comment