Tuesday, July 12, 2022

Windows 10 pro iso'yu indirin

Windows 10 pro iso'yu indirin
Yükleyici:Ravindran
Ekleme Tarihi:03.11.2016
Dosya boyutu:12.55 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:32715
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows 10'u indirin


17 Kasım,  · Windows 10 Sürüm 20H2 bit İngilizce ( GiB, 33, isabetler) Windows 10 Sürümü (Tam değişiklik günlüğü ve inceleme burada) Windows 10 Sürüm blogger'ı indirin.com (İngilizce) ( GiB, , hits) Windows 10 Sürümünü İndir blogger.com (İngilizce) ( GiB, 55, isabetler) Windows 10 Sürümü (Tam değişiklik günlüğü ve inceleme Windows 10 Disk Görüntüsünü İndirin (ISO Dosyası) kullandığınız sistem, Windows 10 medya oluşturma aracını desteklemiyor ve emin olmak istiyoruz. Windows'u indirebilirsiniz Aşağıdaki Windows 10 sürümleri hem Windows 10 Home hem de Windows 10 Pro için geçerlidir. 09 Eylül açılır menüsünden bir sürüm seçin,  · Medya Oluşturma Aracı'nı indirmek için BURAYI tıklayın (Şimdi İndirme Aracı'na tıklayın), bununla birlikte en son Windows 10 ISO'yu (Başka Bir Bilgisayar için Kurulum Ortamı Oluştur'u Seçin) indirebilirsiniz. bu aracı kullanarak önyüklenebilir bir USB flash sürücü (en az 4 GB) oluşturun veya daha sonra DVD'ye yazabileceğiniz ISO dosyasını oluşturun




windows 10 pro iso'yu indir


Pro Clean Kuru Temizleyiciler Eastpointe Mi


Güncellemeden önce, cihazınızın etkilenmediğini doğrulamak için bilinen sorunlar için lütfen Windows sürüm bilgileri durumuna bakın. Medya oluşturma aracını kullanmak için Windows 7, Windows 8'den Microsoft Yazılımını İndirin Windows 10 sayfasını ziyaret edin, windows 10 pro iso'yu indir. Windows'u yüklemek veya yeniden yüklemek için kullanılabilecek bir disk görüntüsü ISO dosyası indirmek için bu sayfayı kullanabilirsiniz Görüntü, bir USB flash sürücü veya DVD kullanarak yükleme medyası oluşturmak için de kullanılabilir. Office veya önceki bir sürümüne sahipseniz ve temiz bir Windows 10 yüklemesi gerçekleştirmeyi seçerseniz, Office ürün anahtarınızı bulmanız gerekir. ipuçları için windows 10 pro iso'yu indir ürün anahtarınız, Office ürün anahtarınızı bulun veya Office programınızın ürün anahtarını girin seçeneğini işaretleyin. Talebiniz doğrulanıyor. Bu bir kaç dakika sürebilir. Sayfayı yenilemeyin veya geri seçmeyin - bunu yapmak isteği iptal eder. Windows 10 Disk Görüntüsü ISO Dosyasını İndirin Güncellemeden önce, cihazınızın etkilenmediğini doğrulamak için lütfen bilinen sorunlar için Windows sürüm bilgileri durumuna bakın.


Başlamadan önce Şunlara sahip olduğunuzdan emin olun: İnternet bağlantısı internet servis sağlayıcı ücretleri geçerli olabilir. Bir bilgisayarda, USB'de veya harici sürücüde indirme için yeterli kullanılabilir veri deposu. Medya oluşturmak istiyorsanız en az 5 GB alana sahip boş bir USB flash sürücü veya boş DVD ve DVD yazıcı. Üzerindeki herhangi bir içerik silineceği için boş bir USB veya boş DVD kullanmanızı öneririz. Bir ISO dosyasından DVD yazarken, disk görüntü dosyasının çok büyük olduğu söylenirse, Çift Katmanlı DL DVD Ortamı kullanmanız gerekecektir. Windows bit veya bit işlemci CPU'yu kurmak istediğiniz PC'de bunları kontrol edin. Bunu PC'nizde kontrol etmek için, windows 10 pro iso'yu indir, Bilgisayar ayarlarında Bilgisayar bilgileri'ne veya Denetim Masası'nda Sistem'e gidin ve Sistem türünü arayın.


Sistem gereksinimleri. Windows'u yüklemeden önce sistem gereksinimlerine bakın Güncellenmiş sürücüler ve donanım uyumluluğu hakkında bilgi için bilgisayar üreticinizin web sitesini de ziyaret etmenizi öneririz. Windows'ta Dil. Windows'u yüklerken aynı dili seçmeniz gerekecek Şu anda hangi dili kullanmakta olduğunuzu görmek için, Bilgisayar ayarlarında Zaman ve dil'e veya Denetim Masası'nda Bölge'ye gidin. Windows Sürümü. Ayrıca Windows'un aynı sürümünü seçmelisiniz. Şu anda hangi sürümü çalıştırdığınızı kontrol etmek için, Bilgisayar ayarlarında Bilgisayar bilgileri'ne veya Denetim Masası'nda Sistem'e gidin ve Windows sürümünü arayın. Daha fazla bilgi için lütfen Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi'ne bakın. Microsoft Office ürünleri. Office içeren yeni bir cihaz satın aldıysanızWindows'a yükseltmeden önce Office'i yüklemenizi öneririz. Office kopyanızı kullanmak için lütfen Office Home, Personal veya University'yi PC'nize indirin ve yükleyin.


Daha fazla bilgi için, windows 10 pro iso'yu indir, nasıl kontrol et windows 10 pro iso'yu indir Office içeren yeni cihazlarda Windows 10'a yükseltme Windows 10 Kasım Güncelleştirme Seçimi Sürümü Aşağıdaki Windows 10 sürümleri hem Windows 10 Home hem de Windows 10 Pro için geçerlidir, windows 10 pro iso'yu indir. Açılır menüden bir sürüm seçin. Windows 10 çoklu sürüm ISO sürümünü seçin. Gizliliği Onayla. Daha fazla indirme seçeneği Enterprise sürümlerini indirmek için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi'nde oturum açın. MSDN indirmeleri için MSDN Portalında aboneliğinizde oturum açın. Insider Preview derlemelerini indirmek için Windows Insider sitesini ziyaret edin. Gerekli Eğitim sürümleri ürün anahtarı için Akademik Ürünleri İndir sayfasını ziyaret edin. Daha fazla indirme seçeneği Enterprise sürümlerini indirmek için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi'nde oturum açın.


Mevcut indirmeler için Visual Studio Subscriptions portalında aboneliğinizde oturum açın. Geri bildirimde bulunun Lütfen bir seçenek belirleyin. Lütfen bir seçenek seçin. Bize ne yapabileceğimizi söyle windows 10 pro iso'yu indir bu siteyi geliştirmek için. Değerli girdiniz için teşekkür ederiz.


Daha fazla oku




directx windows 10 indir


Gerekli ayrıntılar:. Windows 10'u yeni bir bilgisayara yüklemek için ISO'yu kullanın. Bu işletim sistemi 64 bit pencerelerde çalışacak. Medya oluşturma aracı ISO'yu indirebilir ancak bu çok hoş bir deneyim değil, windows 10 pro iso'yu indir. Kurulum yaparken kullanılacak Anahtar numaralarını bana nasıl sağlayacaksınız?? Etkinleştirmek ve daha fazla kullanmak için Windows'u satın almanız gerekecek.

No comments:

Post a Comment