Thursday, June 23, 2022

Imgur ke stažení alba

Imgur ke stažení alba
Nahrál:Riktex
Datum přidáno:19.02.2015
Velikost souboru:5.73 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:25947
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





Imgur Album Downloader


Mar 18,  · Použití příkazového řádku. $ imgur_downloader [ URL alba] [ složka k uložení] Stáhnout všechny obrázky z alba do složky /Users/alex/images/downloaded. $ imgur_downloader blogger.com /Users/alex/images/downloaded. Stáhne všechny obrázky a vloží je do alba v aktuálním adresáři s názvem „uOOju“ 25. března  · Imgur Album Downloader. Děkuji Danielu Schepovi za tyto skvělé webové nástroje! To má ale velký problém, žere příliš mnoho berana! Takže jsem to upravil pro použití s ​​DownThemAll! a nyní můžete stahovat obrázky v pořadí (použijte pouze ve Firefoxu). Zadejte blogger.com Zadejte ID svého alba > klikněte na Načíst blogger.comted Doba čtení: 40 sekund 1. června  · Toto rozšíření přidá tlačítko pro stažení na jakékoli album nebo stránku galerie Imgur. Po kliknutí shromažďuje všechny obrázky v albu do souboru zip a slouží ke stažení. Celý proces probíhá na straně klienta, není zde žádná serverová komponenta a žádná data nejsou přenášena žádným třetím stranám. Tento doplněk se automaticky pokusí použít funkci stahování Imgur/5(6)




imgur ke stažení alba


Požadavky


Pokud si myslíte, že tento doplněk porušuje zásady pro doplňky Mozilly nebo má problémy se zabezpečením či ochranou soukromí, nahlaste tyto problémy Mozille pomocí tohoto formuláře. Prosím, nepoužívejte tento formulář k hlášení chyb nebo žádostí o doplňkové funkce; tato zpráva bude odeslána Mozille, nikoli vývojáři doplňku. Používáno uživateli 6 recenzí. Toto rozšíření přidá tlačítko pro stažení na jakékoli album nebo stránku galerie Imgur. Po kliknutí shromáždí všechny obrázky v imgur ke stažení alba do souboru zip a slouží ke stažení, imgur ke stažení alba. Celý proces probíhá na straně klienta, není zde žádná serverová komponenta a žádná data nejsou přenášena žádným třetím stranám. Tento doplněk se automaticky pokusí použít funkci stahování Imgur. Pokud se přímé stahování nezdaří, vytvoří místo toho archiv zip v klientovi. S verzí 0. Považuji tento doplněk za připravený k obecnému použití a imgur ke stažení alba což jej označuje jako neexperimentální.


Pokud vám to způsobí nějaké problémy, dejte mi prosím vědět. V opačném případě se tato verze pravděpodobně stane 1. Poznámka: Tento doplněk může přestat fungovat, pokud Imgur změní svůj web, imgur ke stažení alba. Udělal jsem to většinou pro osobní použití a testoval jsem to pouze na svém vlastním prohlížeči. Neváhejte a dejte mi vědět, pokud vám to způsobí nějaké problémy, a pokud budu mít čas, pokusím se je opravit. Jak se vám líbí doplněk Imgur Album Downloader? Chcete-li toto rozšíření ohodnotit, přihlaste se. Nahlaste zneužití tohoto doplňku. Nahlásit zneužití tohoto doplňku Pokud se domníváte, že tento doplněk porušuje zásady pro doplňky Mozilly nebo má problémy se zabezpečením či ochranou soukromí, nahlaste tyto problémy Mozille pomocí tohoto formuláře. Odmítnout Odeslat zprávu o zneužití. Tento doplněk potřebuje: Přístup k vašim datům imgur ke stažení alba imgur. Verze 0. Vyberte sbírku… Vytvořte novou sbírku.


Přečtěte si více




přejít ke stažení do mého počítače


Domů Projekty Zdroje Alternativy Blog Přihlásit se. Poznámka: Tento doplněk může přestat fungovat, pokud Imgur změní svůj web. Síla vs. Typ souboru Zdroj. Považuji tento doplněk za připravený k obecnému použití, a proto jej označuji za neexperimentální, imgur ke stažení alba.

No comments:

Post a Comment