Thursday, March 17, 2022

Vlc media player download windows 10

Vlc media player download windows 10
Uploader:Livingstrong
Dato tilføjet:10.12.2017
Filstørrelse:75.51 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:29028
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





VLC til Windows 10 (Windows) - Download


Nov 03,  · Da det er en indbygget Windows 10-app, kommer VLC til Windows 10-download fra Windows Store. Som alle Windows 10-apps er installationen meget nem, og i løbet af få sekunder er du klar til at komme i gang 18. marts  · Download VLC, den populære open source-medieafspiller, % gratis. Afspiller alle video- og lydformater og er kompatibel med alle større platforme/10. december 27,  · VLC Media Player har eksisteret i over 10 år og kører på Windows, MacOS/X, Unix-lignende operativsystemer inklusive Linux (selvom ikke altid seneste version) og ARM-versioner af Android eller nyere. Hvorfor bruge VLC medieafspiller. VLC er en anerkendt medieafspiller og har eksisteret i en lang blogger.kommende System: Windows




Download vlc media player windows 10


VLC til Windows 95/98/Me


Lovene vedrørende brugen af ​​denne software varierer fra land til land. Vi tilskynder eller tolererer ikke brugen af ​​dette program, hvis det er i strid med disse love. I Softonic scanner vi alle de filer, der er hostet på vores platform for at vurdere og undgå enhver potentiel skade på din enhed. Vores team udfører kontroller, hver gang en ny fil uploades, og gennemgår med jævne mellemrum filer for at bekræfte eller opdatere deres status. Denne omfattende proces giver os mulighed for at indstille en status for enhver downloadbar fil som følger:. Vi har scannet filen og URL'erne forbundet med dette softwareprogram i mere end 50 af verdens førende antivirustjenester; ingen mulig trussel er blevet opdaget.


Baseret på vores scanningssystem har vi fastslået, at disse flag muligvis er falske positive. Det betyder, at et godartet program uretmæssigt er markeret som ondsindet på grund af en alt for bred detektionssignatur eller algoritme, der bruges i et antivirusprogram. Download VLC til Windows Hvad sker der, når du klikker på Gratis download? Du vil blive omdirigeret til en ekstern hjemmeside for at fuldføre downloadingen. Hvis du klikker på knappen Gratis download, kommer du til Windows-butikken, hvor du kan downloade programmet. Vlc media player download windows 10 du støder på problemer med din download, bedes du rapportere dem her. Ældre versioner VLC til Windows 10 Vlc media player download windows 10 specifikationer Licens gratis version 3.


Tilgængelige sprog Engelsk Tysk Spansk Fransk Italiensk Japansk Polsk Portugisisk Kinesisk. Sidste måneds downloads 39K. VideoLAN Flere programmer VLC Player er helt sikker. Mens der normalt ville være en risiko for at downloade ondsindet software, når man leder efter software på internettet, Download vlc media player windows 10, denne version af VLC Player er kun tilgængelig via Microsoft Store. Dette betyder, at det er undersøgt af Microsoft, før det bliver opført, så det burde være sikkert. Alle versioner af VLC Player, inklusive til Windows 10, er open source. Det betyder, at de er gratis at downloade og bruge uden begrænsninger, Download vlc media player windows 10.


Open source betyder også, at kildekoden, som gør appen, er frit tilgængelig at downloade og ændre. På denne måde holdes appen opdateret. Typisk vil du gå til VLC-webstedet eller et pålideligt filopbevaringssted som Softonic. Denne version er dog specielt designet til Windows 10. Som sådan finder du denne app i Microsoft Store. Du skal blot åbne butikken og søge efter "VLC Player". Når du er fundet, skal du blot klikke på "Hent". Hvorvidt du skal få denne version eller ej, er en bedømmelse. På den ene side er VLC til Window 10 designet specifikt til operativsystemet, hvilket giver en bedre brugeroplevelse på den platform. På den anden side begrænser Microsoft mange funktioner i apps i Microsoft Store, såsom DVD-afspilning.


uheldigvis, Download vlc media player windows 10, DVD- og Blu-ray-afspilning understøttes ikke i Windows 10-udgivelsen af ​​VLC. Dette er en begrænsning på udviklerne af Microsoft, som også fjernede enhver form for indbygget DVD-afspilningsunderstøttelse fra selve Windows. Desktopversionen af ​​VLC kan stadig downloades fra deres hjemmeside. En fordel ved at have VLC-appen i Microsoft Store er den lethed, hvormed du kan installere den. I stedet for at downloade, køre og gennemgå installationsproceduren manuelt, finder du blot VLC-appen i Microsoft Store, klik på "Hent" og vent. Installationen vil blive håndteret automatisk.


Brug af VLC til Windows 10 er meget den samme oplevelse som at bruge den almindelige desktopversion af appen. Omend med lidt færre funktioner. Digitale medier kan åbnes inde fra appen eller trækkes ind i appen for at afspille. Kontrolelementer vises i bunden af ​​appen, når du ser video. VLC Player er kendt for at kunne afspille en lang række filformater, en funktion, der kan være nyttig, hvis du regelmæssigt ser downloadet indhold. Windows 10-versionen af ​​VLC giver dig den samme mulighed for afspilning Download vlc media player windows 10 medier, med bekvemmeligheden og det visuelle fra en Windows 10-app. VLC er i øjeblikket stadig understøttet på tværs af de fleste platforme, inklusive mobile enheder som Android og iOS. Appen er open source og administreres af VideoLAN-organisationen. VideoLAN opkræver ikke et gebyr for deres apps, men donationer opfordres til at holde apps som VLC understøttet i fremtiden. Windows 10-versionen af ​​VLC-afspilleren er udelukkende til x64-arkitektur, hvilket betyder, at der ikke er nogen 32-bit version tilgængelig.


Det er dog stadig muligt at finde en 32 bit version af den almindelige VLC desktop app, men Windows 10 er kun 64 bit, og i betragtning af tendensen inden for computere vil det sandsynligvis forblive sådan.


Læs mere




Download fulde albums gratis online mp3


Softonic anmeldelse. Medieafspiller Classic Home Cinema bit gratis. VLC Media Player bit har konsekvent været en af ​​de mest populære videoafspillere i årevis, og det ændrer sig ikke lige nu, Download vlc media player windows 10. Hjem » Software » Multimedie » Videoafspillere » VLC medieafspiller. QR Scanner Plus gratis. Strengt nødvendig cookie bør være aktiveret til enhver tid, så vi kan gemme dine præferencer for cookie-indstillinger.

No comments:

Post a Comment