Wednesday, March 30, 2022

Intel widi last ned windows 10

Intel widi last ned windows 10
Laster opp:Panzer-Max
Dato lagt til:09.11.2015
Filstørrelse:79.65 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:23628
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Intel Wireless Display Intel Widi Last ned Windows 10


Koble til en trådløs skjerm med Windows® 10*. Åpne Intel® WiDi-applikasjonen. Velg Koble til. Dette vil åpne Connect-linjen og vise en liste over tilgjengelige trådløse skjermmottakere. Velg din trådløse skjerm. Hvis du kobler til en skjerm for første gang, kan du bli bedt om å angi en PIN-kode 3. januar  · Last ned og installer den siste offline installasjonsversjonen av Intel WiDi Media Share for Windows PC/bærbar PC. Det fungerer med både bit- og bitversjoner av Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 Gratis og sikker nedlasting for Windows PC/bærbar PC – MB. Sikkerhetstest (virus) 27. desember  · Last ned Intel Widi for Windows 10; Widi-drivere for Windows 7; Filen ovenfor vil installere enten Intel Wireless Display (Intel WiDi) eller Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) programvare for Microsoft Windows 7, Windows og Windows 10 (32-biters og 64-biters versjoner), avhengig av egenskapene til system




Last ned intel widi for windows 10


Alle versjoner


Programvareverktøy Nettverk WiFi Programinfo Skjermbilder 3 virustester. Projiser eller kringkast PC-skjermen trådløst til HD- eller 4K-skjermer. En anmeldelse av Sven Sørensen. Intel WiDi er en skjermspeiling-applikasjon utviklet av Intel som fungerer med noen av de nyeste brikkesettene inne på stasjonære og bærbare PC-er. Å bruke trådløs skjerm er en smertefri oppgave med Windows, og dette verktøyet gir noen forskjellige alternativer og et alternativt grensesnitt for å speile skjermen på en TV. For øyeblikket er Intel WiDi kompatibel med mange forskjellige smart-TV-er, slik som de fra LG, Last ned intel widi for windows 10, Sony, Samsung, Panasonic og Vizio.


Oppsettet for hver modell er forskjellig, men i vårt tilfelle var det å koble til en LG TV som kjører WebOS Last ned intel widi for windows 10. Avhengig av miljøet kan Intel WiDi projisere Windows-skrivebordet ditt med lite jitter eller etterslep, men vi fant ut at flere andre trådløse enheter er i nærheten av skapt interferens. Disse inkluderte Bluetooth-enheter et par musLast ned intel widi for windows 10, et tastatur, mobiltelefoner og et nettbrett. Alt i alt, Intel WiDi tilbyr muligheten til å gjøre unna kabler og dele PC-skjermen din i høy oppløsning, med høy kvalitet, til TV- og digitalmottakeroppsettet ditt.


Intel WiDi 6. Arkivert under: Intel WiDi Last ned gratis WiFi-programvare Hovedutgivelse: Intel WiDi 6. Vi har testet Intel WiDi 6. Vi bekrefter at dette programmet er fritt for virus, skadelig programvare og trojanere. Skjermbilder av Intel WiDi 3. Intel WiDi x


Les mer




Last ned nexus mods


Så her går vi: Intel WiDi Media Share er en filoverførings- og nettverksapplikasjon som Explorer Pro, ShowMyPC og Commander fra Intel Corporation. Koble til Windows® 10 med Intel® WiDi. Intel WiDi x Intel WiDi 6. Spørsmål: Hvordan får jeg tilgang til den gratis Intel WiDi Media Share-nedlastingen for Windows PC? For øyeblikket er Intel WiDi kompatibel med mange forskjellige smart-TV-er som de fra LG, Sony, Samsung, Intel widi last ned windows 10 og Vizio.

No comments:

Post a Comment