Wednesday, February 9, 2022

Windows 10 bahar yaratıcıları indirme güncellemesi

Windows 10 bahar yaratıcıları indirme güncellemesi
Yükleyici:Antonlar
Ekleme Tarihi:20.06.2016
Dosya boyutu:4.23 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:22343
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows 10 Spring Creators Güncellemesini Herkesten Önce Nasıl İndirirsiniz??


Adım 1 - Microsoft, Windows için en son güncellemeleri hızlı bir şekilde izlemek için Güncelleme Yardımcısı aracı sağlar. Bu aracı buradan indirin. Adım 2 - Makineyi taramak ve en son güncellemeleri kontrol etmek için indirilen dosyaya çift tıklayın. Adım 3 - Windows, Windows 10 Spring Creators Update'i arka planda indirecek ve hazır olduğunda yükleyecektir. Bkz. Windows 10 Spring Creators Update için toplu güncelleme, lansmandan kısa bir süre sonra yayınlanmalıdır ve Microsoft'un 09 Nisan'dan beri geliştirdiği düzeltmeleri içerir,  · Windows 10 bahar güncellemesinin bit ve bit sürümleri ESD (Elektronik Yazılım İndirme) biçiminde mevcuttur. Dosyalar. ESD dosyası, Spring Creators Occupation'ın farklı sürümlerini içerir: Editör




Windows 10 bahar yaratıcıları güncellemesi indir


Fossbytes'ta En Son


Windows için yakında çıkacak olan Spring Creators Güncellemesini almak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Pek çok Windows kullanıcısı için durum böyle olabilir. peki nasıl alacaksın? Windows Insider programı, beta test kullanıcıları ve önizleme yapılarında hataları bildirebilen ve uygulamalarının en son Windows sürümüyle uyumlu olduğundan emin olabilen geliştiriciler için tasarlanmıştır Windows 10 bahar yaratıcıları indirme güncellemesi Başlayın ve adımlarla devam edin. Microsoft hesabınızı kaydettikten sonra, Yalnızca düzeltmeler, uygulamalar ve sürücüler seçeneğini belirleyin. Dona Sarkar tarafından yapılan en son duyuruya göre, Windows 10 derlemesi Sürüm Önizleme içeriğine aktarıldı. Ayrıca, tüm güncellemeleri en kısa sürede önizleme derlemeleri şeklinde almak için Windows'un Aktif Gelişimi ve Hızlı zili seçebilirsiniz. Daha kararlı önizleme yapıları için Yavaş zil sesini seçin. Windows 10 bahar yaratıcıları indirme güncellemesi genellikle sorunlarla karşılaşır ve kullanıcılar verilerini bile kaybedebilir, Windows 10 bahar yaratıcıları güncellemesi indir.


Bu nedenle, devam etmeden önce ana PC'nizde etkinleştirmek veya verilerinizi yedeklemek istemeyebilirsiniz. Windows 10 bahar güncellemesinin bit ve bit sürümleri, ESD Elektronik Yazılım İndirme dosyaları biçiminde mevcuttur. ESD dosyası, bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz Spring Creators Update'in farklı sürümlerini içerir. Bir Pastebin sayfası, bit Direct, English US ve bit Direct, English US sürümleri için indirme bağlantılarını içerir. Diğer diller ve İşletme Sürümleri için sayfayı ziyaret edin. Şimdi, aşağıda belirtilen adımları izleyin:. Önyüklenebilir bir USB yapabilir ve bilgisayarınıza kurabilir veya sanal bir makineye yükleyebilirsiniz. Spring Creators Update'i herkesten önce bu şekilde indirebilirsiniz.


Ancak Microsoft'un güncellemeyi resmi olarak yayınlamasını bekleyebilirseniz daha iyi olur. Piyasaya sürüldükten sonra bile, birçok kullanıcı bir süre beklemeyi tercih ediyor çünkü kararlı Windows 10 güncellemesi bazı cihazlarda sorunlar da getiriyor. İçerik Oluşturucu Güncellemesi için yaklaşık beş ay beklemek zorunda kaldım. Güncelleme resmi olarak yayınlandıktan sonra Microsoft, indirme web sayfasını bağlantılar ve Spring Creators Güncellemesi için Medya Oluşturma Aracı ile güncelleyecektir. Bu bağlantıyı kullanarak sayfayı ziyaret edebilir ve güncellemeyi indirebilirsiniz. İçeriğe atla. Haberler Açıklandı Geek Oyun Akışı Nasıl Yapılır Top X Araçlar Menüsü. Facebook Twitter Instagram. Nasıl. Windows 10 Spring Creators Güncellemesini Herkesten Önce Nasıl İndirirsiniz?? Aditya Tiwari 9 Nisan, Twitter'da paylaş Tweet. Facebook'ta paylaş Paylaş. WhatsApp WhatsApp'ta paylaşın. Aditya Tiwari Aditya, Microsoft, Windows 10, Apple Watch ve ilginç gadget'larla ilgili konuları ele almayı sever.


Ancak çalışmadığında, iyi bir şov bulmaya çalışırken Netflix'te bir saat harcadıktan sonra onu YouTube'da rastgele videolar izlerken bulabilirsiniz. [email protected] adresinden ulaşın. Trend Hikayeler. Bir Realme 8s'e Sahipseniz, Yeni Bir Akıllı Telefonu Ücretsiz Olarak Alabilirsiniz. Theranos'un CEO'su Elizabeth Holmes Windows 10 bahar yaratıcıları indirme güncellemesi Yatırımcıları Dolandırmaktan Suçlu. Fossbytes'dan Daha Fazla. Fossbytes'ta En Son, Windows 10 bahar yaratıcıları güncellemesi indir. Bunlar Windows 11 Görünümünüzü Özelleştirmek İçin En İyi Uygulamalar. Hakkımızda Gizlilik Politikası Çerez Politikası. Bize Ulaşın Ekibimiz Bizimle Çalışır. Bugün Yeni Bir Şey Öğrenin. Fossbytes Medya Pvt Ltd ©


Daha fazla oku




windows 10 eğitimini indir


20 Aralık, En İyi 5 Android Bangla Sözlük Uygulamaları Ücretsiz İndir 24 Aralık, Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et Yorum. Bize Ulaşın Ekibimiz Bizimle Çalışır. Windows 10 Redstone 4 RTM Build 3. taraf ISO görüntüleri artık mevcut. Windows Update aracılığıyla Windows 10 sürümünü yükleyin.

No comments:

Post a Comment